x
God Jul önskar Lärvux Gävle
Bli medlem! § Våra stadgar

Nyheter

2020-06-03

Medlemsbrev juni 2020

Till alla medlemmar i Riksföreningen Lärvuxpedagogerna!

Nu är sommaren på antågande med ett par underbart varma och soliga dagar här uppe i norr. Men trots att det känns som vanligt på vissa sätt är mycket annat upp och ner. Jag sitter hemma och arbetar på dagarna då Lärvux Örnsköldsvik stängde skolan och gick över till frivilliga distansstudier i början av maj. Hoppas att ni alla och era elever har klarat er bra i denna period.

Corona har påverkat oss på mer en ett sätt, höstens konferens i Växjö flyttats ett år och kommer att genomföras hösten 2021. Ett extra tack till er i Växjö för ert arbete och vi ses nästa höst! Vi har även gått över till att ha alla våra styrelsemötet online, nästa möte blir fredagen den 4 september. Hör gärna av er med funderingar och frågor.

Idag (3/6) togs på förmiddagen beslutet att Särskild utbildning för vuxna skall upphöra som egen skolform från den 1 juli 2020! Andra besluts som togs var bla. att en ny prioriteringsordning införs 1 juli 2021 och att 1 januari 2022 införs en ny betygsskala. Propositionen i sin helhet hittar du på vår hemsida under nyheter.

Viktigt datum: vårt årsmöte kommer att genomföras online onsdagen den 14 oktober kl. 16:00. Alla medlemmar är välkomna! Information om anmälan och inloggning kommer under tidig höst.

På tal om medlemmar, komihåg att betala in medlemsavgiften för kommande år. Lättast är att swisha 200 kronor till 123 483 06 18, komihåg att uppge namn och ort. Vill ni ha räkning så kontakta vår kassör Helen, kontaktuppgifterna finns på vår hemsida.

En annan lite påminnelse: några av våra mailutskick kommer tillbaka som outdelade. Vet du med dig att du ser detta bara på vår hemsida och inte i din mailbox så logga in och se över dina kontaktuppgifter via vår hemsida eller kontakta mig.

Med önskan till er alla om en frisk och skön sommarledighet.

Riksföreningen Lärvuxpedagogerna/ Elisabet Arvidsson Örnsköldsvik


Inga kommentarerKommentera

Namn:   Vad på bilden till vänster är rosa?
bild (Kommentaren kommer inte att publiceras om du inte svarar rätt på frågan)
Mandelkonvalj Design